20 Mayıs 2012 Pazar

Mim #1


Bundan sonra sık sık yazıcam dedim dedim inanmadınız, bak noldu şimdi. Hemenceik bi yazı daha yazıyorum işte. Bu yazımızın konusu mim. Pek muhterem Mia Wallace mimlemiş bizi. Öncelikle teşekkür ediyoruuuz kendisine.

Mimin konusu şu: Sevdiğiniz süper kahraman hangisi?

Batman, Batman, Batman, kesinlikle Batman! Çünkü Batman süper kahraman olmayan bir süper kahraman. Çünkü o ne başka bi gezegenden geldi, ne bi örümcek tarafından ısırıldı, ne de bir mutant. O da senin gibi, benim gibi bir insan. Bruce Wayne. Kullandığı aletler dışında hiç bir insanüstü gücü olmamasıyla, bence, diğer süper kahramanlardan daha süper bir kahraman. Çok reklam koktu ama cidden bana kalırsa en delikanlı süperkahramandır. Parayı pulu bi kenara koyup toplum sorunlarına çare olması pek bi hoştur. Son olarak da, ahh Batmobil aaaah diyorum başka da bişey demiyorum.

Ve mimi de yapmak isteyen herkese gönderiyorum.

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. heath ledger batmane bence sınıf atlatmıştı Batman'in 1. ve 2. filmi bunu gösteriyo zaten 3.sünde de olamayacağına göre ve catwoman karakterinde de anne hathaway oynadığı için batmanin son filminden çok büyük beklentilerim yok benim ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  3. Son filmin afişinde "the legend ends" yazıyor. Ne anlama geliyor bu? Görür görmez geldim.

    YanıtlaSil
  4. bu son film olduğu anlamına geliyo ne yazık ki :( başka batman filmi çevrilmeyecek 3. ve son film bu

    YanıtlaSil

Yaz kızım.